Kinesitherapie & Manuele Therapie te Rijdt | Over Boris
15630
page-template-default,page,page-id-15630,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Over Boris

OPLEIDING

– Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (K.U. Leuven)

– Postgraduaat musculoskeletale en manuele therapie (UAntwerpen)

BIO

In 2018 studeerde ik af aan de K.U. Leuven. Na een deugddoende vakantie startte ik in september in het ziekenhuis van Lier op de dienst fysische geneeskunde en revalidatie. Hier maakte ik kennis met de grote diversiteit van verschillende aandoeningen. Ik werkte op verschillende afdelingen waaronder cardiologie, pneumologie, interne geneeskunde, orthopedie en geriatrie. Het liefst van al werkte ik in de rugschool en op ambulante revalidatie.

Daarom besliste ik om tevens als zelfstandige te starten. Dit deed ik in Lier waar ik ervaring kon opdoen met verschillende pathologieën.

Ik startte in september 2018 ook aan de Universiteit Antwerpen aan het postgraduaat musculoskeletale therapie, beter bekend als manuele therapie. In 2019 rondde ik dit één jarige postgraduaat af en behaalde de bijzondere beroepsbekwaamheid van manueel therapeut.

Sinds 2019 ben ik ook actief als kinesitherapeut bij KFC Nijlen, die momenteel in de 3e amateur reeks speelt.

Zelf speel ik handbal en hou ik van reizen, muziek maken en luisteren en op tijd en stond een lekker biertje.

In 2021 startte ik met de opleiding dry needling van Trigger. Ik hoop mezelf dan ook binnenkort een Erkend Myofasciaal Therapeut te mogen noemen.